برگزاری دوره های آموزش قرآن کریم به صورت مجازی (آنلاین و تعاملی)

با توجه به اهميت آموزش هاي مجازي در دنياي امروز و به كارگيري اين ظرفيت جهت ارتقاء سطح دانش و مهارت افراد، به نحوي كه در سهل ترين شرايط بتوان از كمينه ي زمان بيشترين بهره را  برد، واحد الكترونيكي دانشگاه آزاد اسلامي بر آن شد تا در كنار ديگر دوره هاي كوتاه مدت خود اقدام به برگزاري دوره ي آموزش  قرآن و مسائل مرتبط با آن به صورت مجازي كند.در اين نوع از آموزش، قرآن آموز در هر شرايط محيطي و در هر نقطه از كره زمين مي تواند به راحتي در اين كلاس ها شركت كرده و به بهترين وجه ممكن آموزش هاي مورد نياز خود را دريافت نمايد.

اين كلاس ها توسط اساتيد مجرب و زير نظر استاد قرآن و اخلاق، قاري و داور بين المللي ،استاد حاج صالح اطهري فرد ، رتبه ي نخست مسابقات بين المللي جمهوري اسلامي ايران  در سال 1387 برگزار مي گردد.

به منظور دستيابي به بهترين نتيجه و داشتن خروجي مناسب، اولين جلسه ي اين دوره به صورت مشاوره آنلاین برگزار خواهد شد كه در آن قرآن آموز، ارزيابي، نيازسنجي و تعيين سطح مي شود  به نحوي كه تمامي كلاس هاي  پيشنهادي بر اساس اهداف از پيش تعيين شده و متناسب با سطح استعدادي قرآن آموز باشد. (هزینه ی جلسه تعیین سطح بعد از ثبت نام از شهریه ی اولین ترم کسر خواهد شد.)

·         اين دوره ها ويژه ي برادران و خواهران و در محدوده ي سني سيزده سال به بالا  برگزار مي شود.

·         تمامي افراد با هر سطحي مي توانند در اين كلاس ها شركت كنند اما تنها به كساني اعطاي مدرك مي شود يا مجوز حضور در سطوح بالاتر داده   مي شود كه حدنصاب نمره پانزده از بيست را كسب كرده باشند.

• تعداد جلسات دوره ها به صورت پيش فرض بوده و بنا به تشخيص استاد قابل تغيير است.
  • برخي از دوره ها كاملاً تئوري وبعضي كاملاً عملي و مهارتي و برخي ديگر تلفيقي از اين دو هستند.
  • ظرفيت كلاس هاي صرفاً تئوري، نامحدود و ظرفيت كلاس هاي مهارتي محدود مي باشد.
  • شهريه ي كلاس ها بر اساس سطح كلاس، تعداد جلسات كلاس و تئوري يا مهارتي بودن آن متفاوت است.
  • کلاس های خواهران توسط اساتید خانم تدریس می شود.
  • برخي دروس بدون پيش نياز و بعضي ديگر داراي پيش نياز هستند كه در هر دوره به تفصيل مشخص شده است.
  • جهت رعايت نظم و مسائل انضباطي در طول دوره، استاد مي تواند به صلاحديد حداكثر تا دو نمره از نمره ي پاياني را به اينامر اختصاص دهد.
  • طريقه ي برگزاري آزمون پاياني، در اواسط دوره توسط استاد اطلاع رساني خواهد شد.
  • با توجه به اينكه كلاس هاي مهارتي ،صوت محور بوده و استاد و قرآن آموز بايد صداي يكديگر را به وضوح دريافت كنند، دارا بودن سخت افزار مورد نيازو تست نرم افزاري آن الزاميست. (مي توانيد از پشتيباني فني كمك بگيريد.)

توجه فرمایید در صورت عدم ثبت نام تا زمان مذکور، دوره تعیین سطح جدید در سال آینده برگزار خواهد شد

لینک ثبت نام: http://sc.iauec.ac.ir/DepartmentInfo/1013

3 دیدگاه. Leave new

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.