string(2) "67"

ویژه EPT- سطح یک- آنلاین

دپارتمان: EPT ویژه- آنلاین | دسته‌بندی درس: EPT ویژه- آنلاین

پیرو مصوبه شورای برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه مورخ 21/1/97 و به منظور بهبود سطح زبان انگلیسی دانشجویان دوره دکتری تخصصی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به برگزاری کلاس‌های آمادگی زبانEPT  نموده است.

دانشجویان گرامی توجه فرمایید داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین 200 تا 390 شده می بایست در کلاسهای سطح یک ثبت نام کنند و داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین 400تا590 شده می بایست در کلاسهای سطح دو ثبت نام کنند و داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بالاتر از 600 شده می بایست در کلاسهای سطح سه ثبت نام کنند . کلاس‌های مذکور در هر ترم به مدت یک ماه و نیم و 9 ساعت در هفته خواهد بود. در صورتی که  نمرات کسب شده در آزمون‌های پایان هر ترم آموزشی، حداقل 50 باشد میانگین سه نمره مذکور به عنوان جایگزین نمره آزمون زبان EPT دانشجویان دوره دکتری تخصصی قابل پذیرش خواهد بود.

– مدت زمان اعتبار آزمون تعیین سطح یک سال از زمان قبولی در آزمون تعیین سطح می‌باشد.

– مدت زمان اعتبار آزمون پایان ترم از زمان قبولی هر سطح دو سال می‌باشد.

خواهشمند است هر دانشجو مطابق با نمره تعیین سطح خود ثبت نام نماید در غیر این صورت عواقب آن به عهده داوطلب می‌باشد. دانشجویانی که در آزمون تعیین سطح شرکت نکردند یا در هیچ سطحی مجاز نشدند می توانند در کلاس‌های سطح یک اقدام به ثبت نام نمایند.

نتایج آزمون تعیین سطح در سایت www.azmoon.net  اعلام شده است .

دانشجویانی که در آزمون پایانی کلاسهای جایگزین EPT نمره لازم را کسب نکرده اند مجددا می بایست در کلاس ثبت نام نمایند.

در دوره های آنلاین استاد و دانشجویان همزمان در کلاس‌ حضور خواهند داشت و دانشجویان می‌توانند در حین کلاس و یا پایان آن با کسب اجازه از استاد سوالات خود را مطرح نمایند. توجه فرمایید حضور در کلاسها جهت شرکت در آزمون پایان ترم حائز اهمیت می‌باشد و هر دانشجو حداکثر تا 3 جلسه می تواند غیبت داشته باشد.

برای دریافت گواهی حضور در کلاس‌های EPT ویژه از طریق لینک http://azad.iauec.ac.ir/govahi-2 اقدام نمایید. گواهی در اسرع زمان از طریق ایمیل برایتان ارسال خواهد شد.

گروه‌ها و برنامه زمان‌بندی

ثبت نام شناسه عنوان توضیحات زمان بندی استاد قیمت شروع جنسیت